• kanyadi.png
  • lucidus.png
  • magyar_naplo.png
  • racio.png

Századvég Kiadó


Századvég Kiadó logoA Századvég Kiadó megalapítása a rendszerváltozásban aktív szerepet vállaló fiatal generáció szellemi arculatának megteremtéséhez kötődik. Sokat akartunk tenni a demokratikus politikai kultúra meggyökeresedéséért, a társadalomtudományi szakkiadás fejlődéséért.

A Századvég folyóirat megalapítása, 1985 óta a magyar értékek, az európai kultúra mintáinak megőrzésére, bemutatására törekszünk. 1996-ban újjászerveztük a lapból sarjadt kiadót, de a legégetőbb társadalmi kérdéseket járjuk körül azóta is. A folyóirat immár digitális árad a tudomány virtuálisan is valóságos világában, de csatlakozott mellé a Nemzeti Érdek című lap is. Műhelyünkben pedig évente mintegy 20-30 könyv, kötet, tankönyv illetve más kiadvány is készül.

Társadalomtudományi tematikánkon belül az értékőrzés és értékteremtés égisze alatt különös gondot fordítunk a kormányzáskutatási, választáspolitológiai, jogtudományi médiakutatási és kommunikációtani, szociológiai, történettudományi, valamint a civil témákra.


Századvég Kiadó
Kiadóvezető: dr. Varga Zoltán
Székhely és postacím: 1037 Budapest, Nagybátonyi utca 8–10.
Tel: 06-1-479-5298, Fax: 06-1-479-5290
E-mail: kiado[kukac]szazadveg.hu
Honlap: http://www.szazadveg.hu/kiado


Újdonságok

 
Joomla Templates and Joomla Extensions by JoomlaVision.Com